Blender Render Nodes

Home Forums Hardware Blender Render Nodes

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #93
    Voodoo
    Keymaster

    ======Angel Render Node (HP-Z820) Tech Specs======
    -Dual E5-2680 (Each CPU has 8 cores/16 threads, 20MB Smart Cache, running at 2.7GHz to 3.5GHz)
    -64GB DDR3-1600R ECC (8×8)
    -240GB Crucial SSD in SATAIII-0 for PeppermintOS 10 Linux (efi)
    -256GB Samsung 850 Pro SSD in SATAIII-1 for Windows 10 Pro (efi)
    -12TB (4×3) 7.2K 3.5″ SAS 6 in Raid0 on onboard LSI 2308 in the 4x Internal 3.5″ bays
    -FusionIO ioDrive2 365GB MLC SSD PCIe (Windows Only)
    -MSI Radeon RX 580 Armor 8GB OC

    ======Voodoo Render Node (HP-Z820) Tech Specs======
    -Dual E5-2690 (Each CPU has 8 cores/16 threads, 20MB Smart Cache, running at 2.9GHz to 3.8GHz)
    -64GB DDR3-1600R ECC (8×8)
    -256GB Samsung SM841 SSD in SATAIII-0 for PeppermintOS 10 Linux (efi)
    -256GB Samsung 850 Pro SSD in SATAIII-1 for Windows 10 Pro (efi)
    -12TB (4×3) 7.2K 3.5″ SAS 6 in Raid0 on onboard LSI 2308 in the 4x Internal 3.5″ bays
    -FusionIO ioDrive2 365GB MLC SSD PCIe (Windows Only)
    -MSI Radeon RX 580 Armor 8GB OC
    -5x 3.5″ Hot Swap Bays in Front Bezel connected to remaining 4x SAS ports first SATAII-0 port

    ======Princess Render Node (PE-T420) Tech Specs======
    -Dual E5-2450 v2 (Each CPU has 8 cores/16 threads, 20MB Smart Cache, running at 2.5GHz to 3.3GHz)
    -64GB DDR3-1600R ECC (8×8) running at 1333 MHz
    -438GB (3×146) 15K 2.5″ SAS 6 in Raid0 on Virtual Drive 1 of Dell Perc H310
    -438GB (3×146) 15K 2.5″ SAS 6 in Raid0 on Virtual Drive 2 of Dell Perc H310
    -1.8TB (3×600) 10K 2.5″ SAS 6 in Raid0 on Virtual Drive 3 on Dell Perc H310
    -4x2TB 7.2K 2.5″ Seagate FireCuda SATAIII in nonRaid configuration passed through from Dell Perc H310 to bios
    -MSI Radeon RX 580 Armor 8GB OC (T420 has both GPU Power Cables installed from 1125w PSU)
    -16x 2.5″ Hot Swap Bays in Front Bezel
    -5x 3.5″ Hot Swap Bays in Front Bezel connected to SATAII-A to D and SATAIII-E ports, SATAIII-F is not connected)

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.